Agenda de vineri

Piese de mobilier ideale pentru amenajarea locuinţei în stil modern

coltar modern

Amenajarea locuinţei în stil modernist se numără, fără nici cea mai mică urmă de îndoială, printre preferinţele foarte multora dintre noi, indiferent de categoria de vârstă. Dacă despre stilul clasic se spune că nu se demodează niciodată, cu siguranţă această trăsătură se poate transfera şi stilului modern. Indiferent de tipul clădirii ce se doreşte amenajată, de vârsta sau naţionalitatea locatarilor, de perioada din an în care ne aflăm ori de tendinţele în vogă în materie de decorare, nimeni nu poate contesta supremaţia modernismului în rândul stilurilor de amenajare interioară. Analizând din perspectiva plăcerii vizuale, putem afirma cu tărie că modernismul în designul de interior va răzbate dincolo de timp, mai cu seamă dacă ne raportăm la ritmul rapid cu care se inovează la nivel de produse în zilele noastre.
Ca şi producător de mobilă de tradiţie de pe piaţa românească Elvila reprezintă un nume foarte sonor când vine vorba de piese de mobilier potrivite stilului clasic elegant. Adiţional, facem demersuri constante în privinţa introducerii în portofoliu de produse pretabile altor stiluri de amenajare, dintre care un loc fruntaş ocupa cel modernist. Putem aduce multe dovezi în acest sens, însă, pentru tine, am făcut o selecţie a celor mai apreciate piese de mobilier moderniste de către cei care ne calcă pragul showroom-urilor sau ne urmăresc online.

Mobila sufragerie MAYA  reprezintă acel ansamblu modern pe care ţi-l doreşti în sufragerie fie că aceasta s-ar afla la munte ori la mare, într-un apartament cochet sau într-o vilă superbă. Alcătuită dintr-un bufet în 2 uşi şi 3 sertare, o comodă TV, o etajerv foarte încăpătoare şi o masă fixă, această sufragerie se distinge printr-un design foarte atrăgător potenţat de albul lucios de la exetrior, cât şi prin faptul că se poate asorta foarte uşor cu celelalte elemente constitutive ale decorului precum covorul, canapeaua, colţarul sau culoarea pereţilor. Această sufragerie deosebita poate fi a ta mulţi ani de aici încolo dacă vizitezi cel mai apropiat magazin Elvila sau intri pe www.elvila.ro. Indiferent de modalitatea prin care faci achiziţia, calitatea este aceeaşi.

  • sufragerie deosebita 1

Mobila bucatarie WELCOME X este perfectă pentru un spaţiu nu foarte generos destinat ”bucătăritului”. Cu multe compartimente pentru depozitarea veselei şi un blat rezistent, produsul se poate monta cu uşurinţă, fără a necesita neapărat intervenţia echipei specializate Elvila. Corpurile inferioare sunt despărţite de spaţiul special destinat încorporării aragazului. Pentru a intra în posesia acestui model de bucatarie moderna ieftina  trebuie să-ţi aloci o marjă de timp de maximum 60 de zile.

  • bucatarie moderna ieftina _ 1

Pat tapiţat TAO – produs în fabrica Relaxa Mizil, acest model deosebit de pat tapitat se prezintă în construcţie demontabilă: cadru de pat demontabil şi o somieră metalică. Ideal pentru 2 persoane, acest pat tapitat modern se poate executa în 3 variante, potrivite pentru 3 dimensiuni de saltele: 200*180cm, 200*160cm, respectiv 200*140cm, atât pe tapiţerie din stofă, cât şi din piele ecologică. Dacă optezi pentru tapiţarea cu stofă, trebuie să ştii că ai la dispoziţie o multitudine de combinaţii cromatice din care este imposibil să nu o găseşti pe cea potrivită ţie.

  • pat tapitat TAO _ 1

Cuier MD 2 – accesoriu indispensabil din hol, când ne referim la acest cuier vorbim mai degrabă despre un ansamblu alcătuit dintr-un cuier şi un pantofar. Cuierul este prevăzut cu oglindă, o poliţă şi agăţători pentru articole vestimentare. Pantofarul prezintă 3 sertare batante şi butoni metalici pe finisaj lucios. Produsul se poate realiza şi pe finisaj schoko + alb. Ansamblul îţi poate fi livrat în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii.

  • cuier MD 2 _ 1

Birou de calculator 502 alb – produs realizat din pal melaminat în construcţie demontabilă, destinat utilizării de către copii. Prevăzut cu 4 sertare încăpătoare şi suport pentru tastatură, biroul 502 reprezintă acea piesă de mobilier de care nu te poti dispensa în camera copilului, chiar de când prichindelul se află la o vârstă fragedă. Un alt atu al acestui birou modern pentru copii îl reprezintă preţul atractiv în raport cu calitatea, criteriu valabil de altfel la toate produsele marca Elvila. Trebuie să mai ştii de asemenea că, în materie de birouri pentru copii, oferta noastră este diversificată, aşadar, daca ai mai mulţi copii pe care vrei să-i surprinzi cu birouri drăguţe, dă-ne de ştire şi te consiliem în alegerea celui mai potrivit.

birou modern pentru copii

Ţie ce produse potrivite stilului modern de decorare îţi plac cel mai mult din colecţia Elvila? Suntem interesaţi să aflăm părerile şi sugestiile tale în comentariile de mai jos.

Sursa foto: Elvila

(Visited 985 times, 1 visits today)
Summary
Piese de mobilier ideale pentru amenajarea locuinţei în stil modern
Article Name
Piese de mobilier ideale pentru amenajarea locuinţei în stil modern
Description
Ce piese de mobilier iti trebuie pentru o decorare in stil modern
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți