Amenajări de interior

Piese de mobilier marca ELVILA pentru un living primitor

amenajare living

Livingul se numară printre încăperile cele importante dintr-o locuinţă şi asta deoarece aici ne petrecem mare parte din timp când suntem acasă. Aici stăm de vorba cu pretenii când vin în vizită, aici îi invităm la masă, aici putem viziona programele TV favorite, după cum tot aici ne putem delecta răsfoind o carte sau admirând pe cei mici cum construiesc lego sau desfăşoară alte activităţi ludice. Şi tocmai fiindcă substituie mai multe încăperi dintr-o locuinţă (bucătărie, dormitor, camera copilului etc.) trebuie sa acorzi o imporţanta deosebită amenajării lui. Îţi propunem mai jos câteva piese indispensabile pentru living (atât sub formă de set, cât şi individuale) cu care să-i impresionezi pe toţi cei care îţi calcă pragul.

1) Mobilă sufragerie TARA din PAL pe finisaj alb şi în culoarea nucului. Despre alb ştim că amplifică senzaţia de suprafaţă mărită a livingului, iar nucul contribuie la rândul lui la creearea unui ambient plăcut, prietenos, în care timpul trece parcă pe neobservate. Ansamblul este compus din 2 dulapuri, fiecare cu câte 2 usi şi mai multe poliţe, dintr-o etajeră înaltă care în afara celor 4 rafturi cuprinde şi 2 sertare. Acestora li se adaugă o poliţă şi o etajeră suspendată cu 5 compartimente, o comodă TV la rândul ei foarte incăpătoare şi o măsuţă cu sertar. Modelul TARA se numară printre seturile de sufragerie cele mai complexe din portofoliul Elvila, posesorul având la dispoziţie multe spaţii de depozitare atât deschise, cât şi închise. În afară de rezistenţa materialelor componente, piesele de mobilier din acest set sufragerie se disting prin butonii trăgători cu un design deosebit, pe finisaj cromat lucios. Unele dintre componente sunt în construcţie demontabilă ceea ce le face uşor transportabile, iar ansamblul se completează perfect cu o canapea sau un colţar marca Elvila în culori complementare sau din aceeaşi paletă cromatică.

  • set sufragerie 1

2) Masa si scaune sufragerie FLORENTA reprezintă acel set absolut necesar într-o sufragerie mobilată în stil clasic. Setul se remarcă prin eleganţa şi rafinamentul conferite sufrageriei şi este alcătuit dintr-o masă extensibilă şi 6 scaune fără braţe. Masa este realizată în construcţie demontabilă din PAL furniruit cu paltin şi elemente din lemn masiv de fag care îi potenţează rezistenţa. Scaunele sunt realizate în construcţie fixă din cherestea de fag şi sunt tapiţate cu stofă de cea mai bună calitate. În funcţie de preferinţe poţi achiziţiona acest set şi în varianta cu scaune cu braţe. În afară de masă şi scaune sufragerie, poţi achiziţiona din gama FLORENŢA şi alte elemente precum vitrină, masuţă de cafea, bibliotecă, comodă TV alcătuind astfel un living unitar.

  • masa si scaune sufragerie 1

3) Vitrina CALIPSO impresionează prin design fiind acea piesă de mobilier de care nu te poţi lipsi într-un lipsi într-un living în principal datorită caracterului ei extrem de practic. Având interiorul compartimentat în 3 rafturi , sub care se află o nişa şi 2 sertare încăpătoare, produsul se poate comanda atât pe finisaj stejar sonoma, cât şi pe stejar Nebraska. Această vitrină sufragerie se distinge prin ergonomie şi printr-un design deosebit atât per ansamblu, cât şi la nivel de detaliu referindu-ne în speţă la mânerele trăgătoare pe finisaj cromat lucios.

  • vitrina sufragerie 1

4) Comoda TV VENUS reprezintă acea piesa de mobilier practică, atât de necesara în living. Se remarcă prin rezistenţa conferită de materialul lemnos din componenţă (susţinând fără probleme o plasmă TV chiar şi cu o diagonală mai generoasă) şi stabilitatea asigurată de picioarele din metal. Această comodă TV încăpătoare se poate comanda atât pe finisaj sonoma, cât şi pe wenge. Produsul este realizat în Romania respectând standardele ISO impuse de organismele internaţionale abilitate, putând ajunge la tine în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii.

  • comoda TV incapatoare 1

5) Bufet şi ramă cu oglindă ELITE – un duo indispensabil dintr-un living amenajat în stil clasic. Bufetul foarte încăpător se distinge prin rezistenţa deosebită conferită de lemnul masiv din componenţă. Rama de asemenea este realizată din lemn masiv, având o dimensiune generoasă. În afară de rezistenţă, produsele se evidenţiază şi prin preţul atractiv într-un context în care vorbim despre un set din lemn de o calitate deosebită. Acest bufet şi ramă cu oglindă sufragerie se potriveşte atât într-un living spaţios, cât şi într-unul nu foarte generos din punct de vedere suprafaţă.

  • bufet si rama cu oglinda sufragerie 1

6) Masuţă cafea EMERSON se încadrează de minune în sufragerie între o canapea şi 2 fotolii. Reprezintă un produs practic, rezistent, încăpător şi care se poate muta cu uşurinţă dintr-un loc în altul. Din aceeaşi gamă îţi poţi comanda şi alte piese de mobilier pentru a-ţi întregi livingul şi a crea un decor clasic în integralitatea lui.

masuta de cafea living7) Etajeră OLIMP – produs încăpător realizat din PAL melaminat, în construcţie demontabilă, se remarcă în primul rând prin rezistenţă. Foarte potrivită pentru o amenajare în stil modern, aceasta etajeră se încadrează perfect şi într-o sală de lucru sau chiar într-un birou.

etajera living

 

Indiferent adeptul cărui stil de amenajare eşti, la Elvila ai posibilitatea să găseşti piesele de mobilier potrivite living-ului tău dintr-un portofoliu variat de modele, fie că alegi să vizitezi unul din cele 12 magazine fizice, fie că preferi să faci cumpărături online. Indiferent de canal, calitatea produselor, preţurile atractive şi profesionalismul consilierilor de vânzări te vor face să revii de fiecare dată cu plăcere.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.792 times, 3 visits today)
Summary
Piese de mobilier marca ELVILA pentru un living primitor
Article Name
Piese de mobilier marca ELVILA pentru un living primitor
Description
Surse de inspiratie in alegerea pieselor de mobilier pentru living!
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți