Agenda de vineri

Colţare de bucătărie marca Elvila pentru stiluri variate de amenajare

coltar bucatarie stil modern

Când vine vorba despre amenajarea bucătăriei una dintre principalele piese de mobilier a cărei alegere trebuie să te preocupe o reprezinta colţarul sau, mai corect spus, grupul de colţ căci vorbim despre un ansamblu. Din punct de vedere alcătuire, grupul de colţ se pretează la o diversitate de finisaje şi materiale de acoperire. Pe finisaj sonoma, schocko, alb, crem, din lemn masiv sau din plăci aglomerate prietenoase cu mediul înconjurător (pal, furnir, cherestea etc), grupele de colţ se pot executa pe tapiţerii din stofă, scai sau chiar piele naturală. În funcţie de spaţiul disponibil, poţi achiziţiona grupe de colţ generoase din punct de vedere lungime sau, dimpotrivă, dacă spaţiul nu-ţi permite, te poţi orienta către ansambluri mai restrânse. În plus, dacă scaunele cu spătar ale unui ansamblu îţi displac, alte opţiuni pe care să le ai în vedere sunt tabureţii sau băncile. De asemenea, oferta existentă pe piaţă se adaptează în funcţie de stilurile de amenajare preferate de cumpărători. De altfel şi colecţia de colţare marca Elvila ţine cont de acest aspect, la noi având posibilitatea să găseşti modele potrivite fie că eşti adeptul stilului clasic, modern, boho-chic, industrial, minimalist, rustic etc.
Ca şi criteriu obligatoriu de avut în vedere înainte de achiziţie îţi recomandăm să testezi gradul de confort al banchetei şi al scaunelor (pe care preferabil să le alegi cu spătar) astfel încât după ce termini de mâncat să mai poţi rămâne la povestit cu cei apropiaţi, arunca un ochi la televizor sau răsfoi o revistă.
Punctăm mai departe motivele pentru care te-ai orienta asupra câtorva colţare de bucătărie Elvila, reprezentative pentru clasa din care fac parte.

1) Colţarul de bucătărie CAROLA se evidenţiază prin ergonomie şi eleganţă. Compus dintr-o bancheta cu 2 lăzi de depozitare, o masă extensibilă si 2 scaune, ansamblul este realizat din PAL melaminat de 18 mm, PAL brut de 16 mm si cherestea de fag. Bancheta şi masa sunt realizate în construcţie demontabilă, iar scaunele în construcţie nedemontabilă. Scaunele impresionează prin spătarele înalte şi confortabile la rezemare. Aşadar, dacă eşti în căutarea unui colţar bucătărie coquet şi accesibil la preţ, CAROLA reprezintă prima opţiune din colecţia noastră pe care să o analizezi.

2) Colţarul de bucătărie Bassel se poate comanda sub mai multe variante, el distingându-se dintre modelele accesibile ca preţ prin faptul că în varianta scai spătarul banchetei prezintă un design specific stilului modern, iar în cea cu tapiţerie din stofă cu un design care aminteşte de stilul romantic. Variaţiile în legătură cu acest grup de colt ieftin continuă şi la nivel de finisaje, existând posibilitatea de a-l comanda pe finisaj alb, sonoma sau schoko. Bancheta şi masa fiind realizate în construcţie demontabilă facilitează deplasarea ansamblului dintr-un loc în altul. Trebuie să mai ştii ca în ceea ce priveşte tapiţarea pe stofă ne putem adapta preferinţelor tale, iar dacă te interesează să comanzi separat doar masa extensibilă, îţi preluăm în cel mai scurt timp comanda.

3) Colţarul de bucătărie HEIDELBERG se remarcă prin rezistenţa conferită de elementele din lemn masiv de fag. Bancheta fiind realizată în construcţie demontabilă permite transportarea cu uşurinţă, dar şi permutarea braţelor fie pe stanga, fie pe dreapta, în funcţie de cât de permisiv este spatiul de care dispui. Cele 2 lăzi de depozitare sunt încăpătoare, iar ansamblul se poate realiza pe stofe diverse, în functie de gusturile tale. Pentru a intra în posesia acestui grup de colt din lemn masiv trebuie să-ţi aloci o marjă de timp de maximum 30 zile, acesta fiind intervalul de care avem nevoie pentru a ne asigura că sunt respectate standardele de calitate în baza cărora funcţionăm.

4) Colţarul de bucătărie WATTENS C poate fi integrat cu uşurinţă într-o locuinţă amenajată în stil tradiţional-rustic. Lăzile încăpătoare cu care este prevăzută bancheta, masa de o calitate deosebită, confortul la aşezare şi finisajul care poate fi uşor asortat cu blatul sau cu celelalte elemente de decor din bucătărie fac din acest colţar de bucătărie în stil rustic o achiziţie pe care să o treci pe lista când te decizi să reamenajezi. În plus, optând pentru acest model încurajezi şi producţia autohtonă de piese de mobilier de calitate, ansamblul fiind realizat (ca şi celelalte anterior descrise) într-o fabrică de la noi din ţară.

Pentru a vizualiza o mulţime de alte modele de colţare de bucătărie accesează www.elvila.ro sau vizitează unul din magazinele noastre fizice din Iaşi, Bacău, Cluj, Botoşani, Focşani, Bucureşti, Mizil, Beiuş, Constanţa, Ploieşti, Brad şi Alexandria.
Ţie ce model de colţar Elvila îţi place cel mai mult şi pe ce tapiţerie ţi-ar plăcea să-l comanzi?

Sursa foto: Elvila

(Visited 768 times, 1 visits today)
Summary
 Colţare de bucătărie marca Elvila pentru stiluri variate de amenajare
Article Name
Colţare de bucătărie marca Elvila pentru stiluri variate de amenajare
Description
Recomandari coltare de bucatarie de calitate pentru toate gusturile
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți