Agenda de vineri

Recomandări de canapele cu extensii deosebite marca ELVILA

canapea extensibila Elvila

Fără doar şi poate canapelele reprezintă acele piese de mobilier de care nu te poţi dispensa într-o locuinţă. Din categoria modelelor de canapele existente pe piată se disting cele extensibile. Acest lucru se explică prin faptul că, în general, când achiziţionezi un produs urmăreşti ca acesta să îndeplinească pe cât posibil mai multe roluri. În cazul de faţă, foloseşti canapeaua ca să-ţi odihneşti picioarele, să vizionezi un film, să stai la povestit, dar şi să dormi confortabil în timpul nopţii.
În continuare vă invităm să descoperiţi câteva dintre modelele cu tapiţerie din stofă cele mai vândute din portofoliul ELVILA, graţie uşurinţei cu care se extind.

1) Canapeaua extensibilă 3 locuri FLASH stofă impresionează prin faptul că vine din fabrică cu 2 tabureţi din aceeaşi gamă, care se pot depozita în spatiul special decupat al unuia dintre braţe. Aceasta se extinde uşor, prin ridicarea şezutului la maximul permis de balamalele din componenţă. Ulterior se apasă pe şezut până la extragerea completă în faţă şi se rabatează spătarul. Rezultă o suprafaţă generoasă de dormit, potrivită pentru 2 persoane. În ceea ce priveşte mecanismul de strângere canapea extensibilă Flash, acesta se face prin apăsarea înspre spatele şezutului. Acest tip de extensie se pretează la utilizarea frecventă. În funcţie de preferinţe, pentru tapiţerie poţi alege dintr-o paletă variată de culori.

2) Canapeaua extensibilă 3 locuri KENYA stofă se remarcă prin rezistenţa conferită de lemnul masiv din componenţă. În ceea ce priveşte extinderea, trebuie să ştii că aceasta prezintă un mecanism de extindere pe ramă metalică pliantă cu lamele şi chingă elastică, dar şi un mecanism pe bază de lamele şi benzi. Procedeul de extindere canapea extensibilă Kenya se realizează în mai multe etape, începând cu tragerea prin rotire a cordonului fixat pe bara metalică a extensiei, până se ajunge efectiv la bara metalică. Se ridică de această bară, după care se trage în faţă, rotindu-se în poziţie verticală. Ulterior se trage de mijlocul barei extensiei până la finalizarea extinderii. Acest model este disponibil într-o gamă variată de culori, iar termenul maxim de executie este de 30 de zile. Se poate deplasa cu usurinţă, fiind realizat în construcţie demontabilă.

3) Canapeaua extensibilă 3 locuri SAKE stofă reprezintă produsul-emblemă marca Elvila dacă ne referim la modelele care se extind prin mecanismul click-clack. Se ştie despre acest mecanism că reprezintă unul dintre cele mai uşoare procedee de extindere a unei canapele, motiv pentru care este şi atât de des întâlnit. Produsul se distinge prin confortul resimţit la şedere şi prin designul cu cusături care scot din anonimat cele 2 părţi ale canapelei. În plus, modelul vine însoţit din fabrică de 2 perne decorative, iar dacă spaţiul îţi permite şi vrei să-i asociezi şi 2 fotolii, faci cea mai potrivită alegere optând pentru fotoliile Adeline. Pentru a intra în posesia lui trebuie să-ţi aloci o marjă de timp de maximum 30 de zile, aceasta fiind perioada de care avem nevoie pentru a ne asigura ca un produs respecta standardele de calitate dupa care ne ghidam.

4) Canapeaua extensibilă 3 locuri ROMEO stofă se distinge printr-un design deosebit, fiind uşor de deplasat dintr-un colţ al camerei într-altul. Este prevazută cu ladă pentru depozitare şi vine din fabrică însoţită de 2 perne pentru spătar şi 2 cotiere detaşabile. Gradul sporit de confort este asigurat de fibra siliconizată cu care sunt umplute pernele pentru spătar. Extinderea canapelei se face astfel: se apucă din zona de mijloc a panoului-faţă a şezutului, se ridica la un unghi de aproximativ 45 grade, se trage înspre faţa până la terminarea căii de rulare, se readuce şezutul în poziţie orizontală apoi se rabatează spătarul înspre şezut. Acest tip de extensie canapea este recomandat pentru utilizare zilnică. Produsul se poate comanda într-o varietate de stofe.

Te aşteptăm în cel mai apropiat magazin Elvila pentru a descoperi şi alte modele de canapele corespunzătoare tipurilor de extensii descrise mai sus. Dacă îţi este mai uşor accesează www.elvila.ro şi ţi se vor afişa toate în câteva secunde direct pe dispozitivul tău!

Sursa foto: Elvila

(Visited 3.122 times, 3 visits today)
Summary
 Recomandări de canapele cu extensii deosebite marca ELVILA
Article Name
Recomandări de canapele cu extensii deosebite marca ELVILA
Description
Canapele cu extensii deosebite de la Elvila
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți