Agenda de vineri

Camere de tineret în colecţia Elvila

camera tineret moderna

Dacă eşti părinte ştim că, pentru tine, una dintre cele mai importante camere din locuinţă o reprezintă cea a copilului. Pe ea ţi-o doreşti viu colorată, spaţioasă, cu piese de mobilier încăpătoare, toate cu scopul ca micuţul tău să se simtă în largul lui, să-şi încarce cu adevărat bateriile pentru a putea ulterior să zburde din toată inima şi să descopere lumea.
Mai ştim că doreşti piese de mobilier trainice pentru puiul tău, pentru ca şansele să nu se accidenteze cât se află în cameră să fie cât mai mult diminuate şi pe care să le poţi folosi şi la următorul copil sau în alte scopuri după ce copilul creşte.
De asemenea, suntem siguri că ţi-ar plăcea ca piesele de mobilier din camera prichindelului să impresioneze prin design, să fie confortabile, să se îmbine cu restul elementelor care compun decorul, să fie demontabile şi usor de deplasat (printre altele, din motive de igienizare frecventă, atât de necesară în camera micuţului).
Nu în ultimul rând, ştim că doreşti ca prichindelului să-i fie drag să-şi invite prietenii la el să se joace impreună. Aceşti prieteni pot veni singuri sau însoţiţi de părinţi, aşadar un motiv în plus să vrei să impresionezi la capitolul aspect al camerei copilului tău.
Având în vedere criteriile expuse mai sus, îţi propunem să te inspiri în re(amenajarea) camerei copilului tău din următoarele noastre sugestii:

1) Dacă achiziţia de camera de tineret viu colorata se află pe lista ta de cumparaturi îţi propunem modelul Ştefan. Cu un dulap încăpător, prevăzut în interior atât cu poliţe, cât şi cu sertare, un pat de 1 persoană, o etajeră înaltă pe jumătate acoperită şi un birou cu 3 sertare, modelul Tudor se poate transforma cu uşurinţă în spaţiul preferat de petrecere a timpului pentru copilul tău. Fiind realizat în culori deschise poţi asorta lejer aşternuturile, pereţii, corpurile de iluminat, covorul sau culoarea pereţilor, în sensul în care te poţi orienta atât asupra unor nuanţe deschise ori poţi contrasta cu culori diametral opuse. Piesele componente se disting, pe lângă culoarea şi designul deosebit, şi prin mici detalii precum butonii trăgă- tori în formă de floare conferind un plus de atractivitate uşilor dulapului, uşii etajerei şi sertarelor biroului. Toate componentele sunt fabricate în România, din PAL melaminat, pe structură demontabilă. Biroul şi etajera se pot comanda şi individual.

camera de tineret viu colorata

2) Dacă eşti în căutarea de mobila camera fete, te invităm să analizezi cu atenţie modelul Maria. De culoare roz fuchsia, ansamblul este compus dintr-un pat de o persoană prevăzut dedesubt cu 2 sertare si 4 poliţe, o etajeră înaltă, un dulap încăpător în 2 uşi şi un birou cu 3 sertare. Pentru un confort deosebit poţi asocia patului o saltea marca Relaxa, pe care o poţi comanda oricând separat. Dulapul, etajera şi sertarele biroului au mânere trăgătoare în formă de floare. Creează-i prinţesei tale un cadru de basm, optând pentru o cameră de tineret care inspiră vioiciune, bucurie, poftă de viaţă, într-un raport corect calitate-preţ!

mobila camera fete

3) În situaţia în care principalul capitol la care doreşti să puncteze camera copilului tău este rezistenţa, atunci orientează-te către mobilă dormitor copii TARA. Ansamblul este compus dintr-un dulap înalt în 2 usi, o etajeră cu 4 rafturi, un birou, o noptieră şi un pat pentru 1 persoană. Dulapul şi etajera sunt unite printr-o polită rezistentă. Patul este înalt, prezintă somieră şi permite igienizarea cu uşurinţă. Tăblia fiind dreaptă permite rezemarea confortabilă, confort care de altfel este sporit şi de salteaua marca Relaxa. Butonii trăgători de la noptieră, dulap şi birou sunt metalici şi au finisaj cromat lucios. Dacă spaţiul permite, ai posibilitatea de a completa decorul cu o ramă cu oglindă, alte poliţe suspendate sau chiar o comodă din aceeaşi gamă TARA. Ansamblul se poate comanda atât pe finisaj sonoma cu alb, cât şi în combinaţie cenuşiu cu alb.

4) Interesat de mobilarea camerei copilului în stil modern? Atunci analizează atent modelul CAMPUS. Alcătuit dintr-un dulap înalt în 2 uşi, prevăzut la exterior cu 2 sertare incăpătoare, un pat prevăzut la rândul lui cu un sertar stil ladă de depozitare, poliţa şi etajeră suspendate, dar şi o etajeră cu rafturi sub formă de casete. Acestora li se adaugă un birou cu mai multe poliţe. Sertarul patului se poate converti cu uşurinţă într-un pat confortabil, dacă îi integrezi o saltea pe masură marca Relaxa. Combinaţia stejar sonoma cu verde transformă ambientul într-o veritabilă camera de tineret in stil modern pe care puiul tău o va putea folosi nu doar în primii ani de viaţă.

camera de tineret in stil modern

Pentru alte modele deosebite de camere de tineret vino în cel mai apropiat magazin Elvila sau pe www.elvila.ro, iar dacă ceea ce vei găsi la noi nu se înscrie în preferinţele tale, suntem curioşi să aflăm cum arată în viziunea ta camera de copii ideală.

Sursa foto: Elvila

(Visited 831 times, 1 visits today)
Summary
Camere de tineret în colecţia Elvila
Article Name
Camere de tineret în colecţia Elvila
Description
Idei de amenajare a camerei copilului
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți