Agenda de vineri

Produse în stil clasic în colecţia ELVILA

canapele in stil clasic

Dacă este să existe un stil  care nu se demodează niciodată acesta este cu siguranţă cel clasic. Amenajarea în stil clasic se remarcă în primul rând prin bunul gust şi eleganţa pe care le conferă spatiului locuibil. Nuanţa retro degajată ambientului de piesele de mobilier clasice ne face să călătorim în timp, cu ani în urmă şi să ne imaginăm cum arătau interioarele locuinţelor înaintaşilor noştri. E ca şi cum am desprinde o perioadă frumoasă din istorie şi am aduce-o în casa noastră, în încercarea de a evada din rutina cotidiană. În plus, întoarcerea în timp e benefică în sensul în care ne face să conştientizăm şi mai bine progresul realizat de omenire până în prezent şi atuurile vremurilor pe care le traversăm. Dacă este să existe un stil  care nu se demodează niciodată acesta este cu siguranţă cel clasic. Amenajarea în stil clasic se remarcă în primul rând prin bunul gust şi eleganţa pe care le conferă spatiului locuibil. Nuanţa retro degajată ambientului de piesele de mobilier clasice ne face să călătorim în timp, cu ani în urmă şi să ne imaginăm cum arătau interioarele locuinţelor înaintaşilor noştri. E ca şi cum am desprinde o perioadă frumoasă din istorie şi am aduce-o în casa noastră, în încercarea de a evada din rutina cotidiană. În plus, întoarcerea în timp e benefică în sensul în care ne face să conştientizăm şi mai bine progresul realizat de omenire până în prezent şi atuurile vremurilor pe care le traversăm. Elvila excelează la capitolul piese de mobilier în stil clasic. Pentru tine am facut o selecţie interesantă care să te ajute dacă ai în plan o re(amenajare) în acest stil.
1) Dacă eşti în căutarea unor piese pentru mobilarea sufrageriei recomandarea noastră se îndreaptă către modelul TUDOR cu scaune VENUS. Pe finisaj crem, ansamblul este compus dintr-o vitrină în 2 uşi de sticlă cu multe poliţe, o masă extensibilă, 6 scaune, un bufet şi o ramă cu oglindă. Aceste piese de mobilier se îmbină de minune cu o canapea sau un colţar de culoare maro ori, pentru un contrast vibrant, poţi opta pentru roşu, turcoaz sau portocaliu. Principala caracteristică a produselor o reprezintă rezistenţa conferită de elementele din lemn masiv de fag, completate cu pal furniruit. Dacă albul, negrul sau roşiaticul sunt pe gustul tău, la comandă, sufrageria TUDOR se execută şi în aceste culori.

sufragerie TUDOR

2) Rămânând tot în sfera sufrageriei, nu putem trece cu vederea prezenţa unei biblioteci în această încăpere. Dacă sunteţi în căutare de biblioteca incapatoare din lemn masiv, modelul ALFA reprezintă cea mai bună opţiune pe care o poţi avea în vedere. Coloanele şi corpul de sus cu arcadă conferă ambientului în care este amplasată un aer solemn. Produsul se încadrează perfect atât în living, cât şi într-un cabinet de lucru, alături de o canapea din piele însoţită de fotolii. Această bibliotecă este realizată în construcţie semidemontabilă, finisajul fiind desăvârşit de nuanţa caldă a lemnului de nuc. Modelul se asează foarte bine deasupra mochetei, îmbinându-se de minune alături de un birou cu scaun din acelaşi material.

biblioteca incapatoare

3) Dacă te interesează un set canapele in stil clasic te invităm să descoperi rafinamentul setului IVAN. Compus dintr-o canapea de 3 locuri extensibilă şi 2 fotolii fixe, setul se distinge prin panourile decorative de la exterior care-i întăresc apartenenţa la stilul clasic, dar şi prin nivelul superior de confort conferit de braţele celor 3 produse, de pernele de şezut şi de cele de spătar. Rafinamentul setului este sporit şi de tapiţeria din stofă cu inserţii de mătase.

set canapele in stil clasic

4) Dornic să-ţi mobilezi dormitorul în stil clasic? Atunci ia în calcul modelul Aida. Compus dintr-un pat dublu cu suport saltea, un dulap în 3 usi, 2 noptiere, o comodă, o ramă cu oglindă, ansamblul se remarcă prin robusteţe si durabilitate. Patul este foarte confortabil graţie saltelei cu arcuri marca Relaxa. Dulapul este încăpător şi funcţional, fiind prevăzut cu 3 uşi, oglindă, dar şi cu cornişă suficient de adâncă astfel încât să poţi ascunde obiecte pe care doreşti să le ţii departe de ochii curioşilor. Produsul se închide uşor graţie butonilor trăgători, nefiind necesare cheile. Acest model de dormitor in stil clasic poate fi achiziţionat atât pe finisaj coniac, cât şi pe maro.

dormitor in stil clasic

5) Îţi doreşti un set de canapele în stil clasic din piele naturală? Atunci analizează atent setul de lux complet tapitat Delphi. Canapeau din 3 locuri este prevăzută cu extensie pliabilă cu lamele elastice montate pe ramă metalică şi saltea din poliuretan cu grosimea de 6 cm în husă realizată din material textil. Pernele de şezut sunt foarte confortabile, putând fi ridicate cu uşurinţă atunci când vrei să o cureţi. Cele 2 fotolii sunt fixe, dar extrem de confortabile. Setul prezintă nasturi decorativi şi o bandă alcătuită din cuie decorative, care sporesc atractivitatea celor trei piese componente. Setul se poate realiza pe crem, negru, roşu, culoarea untului, bordeaux. Încadrat de o măsuţă de cafea acest set canapele lux in stil clasic îţi va transforma holul într-o locaţie foarte apreciată de musafirii tăi!

set canapele lux in stil clasic

 

Rămâi adeptul unui stil atemporal de amenajare optând pentru produsele de mai sus ori alegând dintr-o multitudine altele existente pe stoc sau executate la comandă de Elvila, special pentru tine. Consilierea în procesul de achiziţie o primeşti bonus din partea noastră.

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.875 times, 1 visits today)
Summary
 Produse în stil clasic în colecţia ELVILA
Article Name
Produse în stil clasic în colecţia ELVILA
Description
Idei amenajare locuinta in stil clasic
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți