Amenajări de interior

Piese de mobilier de la Elvila în culoarea anului 2019 – CORAL

Declarată culoarea anului 2019, Living Coral te duce cu gândul către o vastă paletă cromatică. Poţi spune despre această culoare că se apropie atât de portocaliu, roz, corai, cât si de galben închis sau de roşu deschis, întrunind, practic, mai multe culori într-una singură.
Căutând să ţină pasul cu tendintele actuale în materie de culoare, producătorii de materiale de acoperire din industria mobilei s-au adaptat rapid noului trend introducând în portofoliu stofe în nuanţe foarte apropiate de culoarea-vedetă a anului.
Transmitând vioiciune şi poftă de viaţă, coralul te îmbie la explorarea celor mai misterioase cotloane ale vieţii asemeni unei călătorii în apele adânci ale oceanului, ocazie cu care rămâi impresionat de varietatea mediului de viaţă de acolo. În funcţie de preferinţe, poţi alege piese de mobilier de culoare coral indiferent de încăpere, acesta pretându-se a fi purtat în living, dormitor, bucătărie, hol, camera copilului sau pe balcon.
În continuare, te invităm să descoperi propunerile Elvila în materie de produse care se prezintă în straie coral.

1) Categoria canapelelor în culoare coral este bine reprezentată în cadrul Elvila. Dovadă în acest sens stă, printre altele, canapeaua extensibilă de 3 locuri ANCONA. Prevăzută cu lada de depozitare şi accesorizată cu 5 perne decorative, produsul se remarcă în primul rând prin confortul care se resimte imediat ce iei loc. Ulterior, apropiind spatele de spătar şi aşezând mâinile pe braţe, gradul de confort sporeşte în aşa fel încât nici nu o să sesizezi trecerea timpului, iar organismul tău o să intre într-un proces temeinic de refacere, graţie repaosului de calitate. Această canapea coral este echipată cu un sistem de extindere foarte potrivit pentru uzul zilnic, iar dacă consideri că s-ar integra mai bine decorului tau într-o altă culoare, ai posibilităţi variate de alegere.

2) Din paleta cromatică a culorii-vedetă de anul acesta Elvila îţi recomandă şi alte canapele extensibile coral precum modelul Sake. Prevăzută cu 2 perne, canapeaua este realizată din cherestea de fag şi se extinde prin intermediul mecanismului click-clack. În afară de culoare, produsul se evidentiază şi prin designul deosebit, cele 2 părti ale canapelei fiind prevăzute cu cusături discrete ce-i confera eleganţă şi stil. Canapeaua este concepută pentru 3 persoane, putându-se integra de minune în living-ul tău atât singură, cât şi însotită de fotolii de aceeaşi culoare.

3) Dacă eşti în căutarea unui fotoliu coral, recomandarea noastră se îndreaptă către fotoliul Adeline realizat din cherestea de fag, în construcţie nedemontabilă. Produsul impresionează prin geometria sa, liniile rotunde ale spătarului si ale braţelor transformând acest fotoliu într-o piesă de mobilier care se poate integra cu usurinţă într-o încăpere mobilată în stil modernist. Adeline se mai remarcă prin versatilitatea sa, putând fi alăturat cu usurinţă altor piese de mobilier din aceeaşi paletă de culori tari sau, de ce nu, pe lângă culori contrastante, antagonia cromatică conferind un plus de atractivitate ambientului.

4) Dacă te interesează un coltar incapator, ideal de amplasat în camera de oaspeţi, îţi supunem atenţiei modelul Space. Echipat cu perne de spătar, dar şi pentru şezut, produsul înveseleşte şi umple de viaţă spaţiul în care îl poziţionezi. Invitaţii tăi vor dori să-şi prelungească vizita graţie confortului acestui colţar, care te încurajează să tot stai la poveşti. Dacă după plecarea lor simţi, la rândul tău, nevoia de destindere, te poţi relaxa pe el, pernele de pe şezut îmbiind la visare. Doreşti să petreci timp de calitate răsfoind cartea preferată, vizionând programul TV favorit sau poate jucând cărţi cu un prieten? Din confortul colţarului Space poţi desfăşura nestingherit aceste activităţi.

coltar incapator

5) După ce ai achiziţionat canapeaua preferată, o poţi personaliza şi cumpărând câteva perne decorative. În acest sens îţi propunem o varietate de perne monocromatice sau în diverse combinaţii de culori, la preţuri foarte atractive. Acestea vor completa cu succes decorul existent, conferind ambientului un aspect mai plăcut.

  • perna decorativa 1

 

Rămâi în tendinţe alegând piese de mobilier de culoare coral de la Elvila, iar oaspeţii tăi vor rămâne plăcut impresionaţi ori de cate ori îţi vor călca pragul!

Sursa foto: Elvila

(Visited 1.926 times, 2 visits today)
Summary
Piese de mobilier de la Elvila în culoarea anului 2019 - CORAL
Article Name
Piese de mobilier de la Elvila în culoarea anului 2019 - CORAL
Description
Idei de amenajare a locuintei in CORAL
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți