Agenda de vineri

Invaţă cum să alegi un dulap potrivit pentru dormitorul tău

Atunci când vine vorba de alegerea unui dulap, e bine să ai în vedere armonizarea lui cu celelalte piese de mobilier din dormitor precum patul, noptierele, comoda, oglinda sau toaleta. Odată acest aspect avut în vedere, se poate să fii adeptul stilului modernist de amenajare a locuinţei, ori, dimpotrivă, să preferi designul clasic al obiectelor de mobilier pe care le achiziţionezi. În egală măsură, preţul reprezintă o variabilă deloc de neglijat pentru mulţi dintre cei care decid să (re)decoreze, motiv pentru care ştim că bugetul alocat de tine înclina mai mult către dulapurile ieftine. Indiferent în care dintre situatiile de mai sus te-ai regăsi, te invităm să descoperi în continuare şi să te inspiri din propunerile noastre de dressinguri :

                    1)  Dacă te numeri printre cei cărora le place ca dormitorul să fie mobilat în stil modernist, recomandarea noastră se îndreaptă către dulapul Tara cu 2 uşi , realizat din pal melaminat. Butonii trăgători confecţionaţi din metal şi cu aspect cromat, înălţimea, numărul suficient de poliţe şi bara de umeraşe rezistentă fac din acest produs un dulap modern, funcţional, încăpător şi foarte practic pe care iţi va fi drag să-l foloseşti. În functie de preferinţe, iţi poti alege modelul dorit dintr-o paletă diversificată de culori: stejar cenuşiu, stejar cenuşiu +wenge, stejar cenuşiu+ alb, nuc aida+alb sau stejar sonoma.

2.  Dacă, din contră, preferi pentru dormitorul tău o eleganţă clasică, opţiunea pentru dulapul Tudor cu 4 uşi se va dovedi foarte inspirată. Realizat din pal furniruit cu furnir de fag sau de stejar şi având în componenţă elemente de lemn masiv, modelul Tudor se prezintă în nuanţe de mahon, crem, alb, wenge sau crem cu inserţii aurii. Trăinicia dată de elementele din lemn masiv, oglinda, sertarele încăpătoare, bara solidă pentru umeraşe şi posibilitatea închiderii cu cheia sunt doar câteva dintre atributele care recomandă acest dulap clasic .

3. Dacă intenţionezi să achiziţionezi în perioada următoare un dulap la un preţ accesibil, poţi opta pentru modelul Sorana: acesta este confecţionat din pal melaminat şi se poate dovedi o alegere foarte potrivită nu doar datorită sistemului de închidere a celor 3 uşi glisante (ideal pentru cei care dispun de spaţiu mic), cât şi fiindcă dispune de un spaţiu de depozitare foarte generos. În cazul în care dispui de un buget mai mare, poţi face o investiţie mai extinsă, cumpărând şi alte piese din gama mobila dormitor Sorana precum patul dublu, noptierele sau comoda.

4. Dacă te numeri printre cei care agreează îmbinarea dintre palul furniruit si MDF, dulapul Alvaro punctează la ambele capitole. Acesta se distinge atât prin înălţime, cât şi prin compartimentare, fiind prevăzut cu mai multe poliţe şi cu 2 bare pentru umeraşe. În plus, este realizat în construcţie demontabilă. În funcţie de atmosfera pe care doreşti să o creezi în dormitor, il poţi comanda fie pe alb, fie în nuanţa de schoko.


5. Dacă se întâmplă  să cauţi un dulap foarte încăpător, care să aibă oglindă, dar nu la exterior şi care să se şi închidă cu cheie, atunci merită să analizezi cu atenţie dulapul Florenţa în 4 uşi.  Având în componenţă ca principale materiale pal-ul furniruit cu paltin si lemnul de fag, acest model de dulap se poate executa şi în varianta cu 3 uşi. Dacă ai în vedere caracteristicile lui definitorii, şi anume înălţimea şi rezistenţa, fără doar şi poate achiziţionându-l faci o investiţie valoroasă în timp.

Pentru a descoperi şi alte modele interesante de dulapuri, te aşteptăm pe Elvila.ro, în magazinele fizice din cele mai mari oraşe din ţară, dar şi la distribuitorii noştri autorizaţi.

 

(Visited 1.566 times, 1 visits today)

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți