Sfaturi utile

Idei de amenajare a locuintei in culori de primavara

Primavara inseamna reinnoire, revenire la viata, explozie de culoare, trasaturi pe care multi dintre noi urmaresc sa le traspuna si in ceea ce priveste amenajarea locuintei. Acum este anotimpul perfect sa faci schimbari curajoase in locuinta ta. Fie ca alegi sa vopsesti peretii in nuante pastel ori sa aplici pe ei un tapet in tonuri deschise sau doresti sa schimbi piesele de mobilier existente cu unele in culori vii, poti crea impresia de primavara chiar in interiorul propriei locuinte. Rezultatele nu vor fi placute doar privirii, ci vor avea efecte benefice si asupra tonusului si a bunei-dispozitii.

Iti propunem mai jos cateva sugestii de decorare in culorile sezonului de primavara in functie de fiecare camera in parte, care sa te ajute in luarea celei mai bune decizii.

AMENAJARE LIVING

In ceea ce priveste decorarea living-ului, alegerea unei biblioteci verde crud incadrata de o canapea albastra si de alte piese de mobilier realizate pe finisaj sonoma reprezinta elementele constitutive ale unui ambient in care sunt toate premisele sa petreci o dupa-amiaza agreabila nu doar in acest sezon. In plus, poti asorta corpurile de iluminat, decoratiunile sau materialul din care este confectionata podeaua astfel incat sa se integreze cat mai bine in peisaj.

AMENAJARE BUCATARIE

Daca bucataria reprezinta incaperea care doresti sa te duca cu gandul la primavara, o masa inconjurata de scaune in care predomina albul, alaturi de corpuri suspendate si un dulap tip soldat in nuante deschise incadrate de pereti vopsiti in verde deschis poate reprezinta o sugestie de luat in calcul cand vine vorba de amenajarea unui ambient in tonuri vesele. Sigur, puteti adapta decorului creat si sezutul scaunelor, alegand culori pentru materialul acestora de acoperire (fie el stofa, pielea naturala sau scai) care sa vina in completarea cromaticii incaperii.

AMENAJARE CAMERA DE TINERET

Pentru camera copilului e bine sa ai in vedere imbinarea unor nuante pastel precum deja celebrele verde si galben pal, care se completeaza de minune una cu cealalta. Dacă nu îți surade o astfel de combinatie, poti opta pentru micuțul tău pentru un dulap de haine de culoare crem incadrat de un birou, o etajera si un pat pe finisaj sonoma. Petele de culoare care să vină în completarea elementelor din cadru pot fi reprezentate de un covoras vernil sau un perete violet.

AMENAJARE DORMITOR

Considerat de unii cea mai importanta incapere din locuinta, dormitorul poate inspira si el ideea de primavara daca alegi de exemplu piese de mobilier de culoare alba pe care sa le incadrezi intr-un decor in care celelalte elemente sunt in culori mai inchise : fie ca ne referim la culoarea peretilor, a cuverturii, a pernelor ori a diverselor accesorii. Contrastul cromatic dintre cele 2 planuri confera ambientului un aer interesant.

Pentru alte sugestii care sa va inspire in ceea ce priveste amenajarea locuintei in culori de primavara sunteti asteptati si pe Elvila.ro, unde, in afara de vizualizarea unei game diversificate de piese de mobilier, aveti posibilitatea de a le si cumpara la preturi avantajoase pe cele care va fac cu ochiul.

(Visited 1.931 times, 1 visits today)
Summary
Idei de amenajare a locuintei in culori de primavara
Article Name
Idei de amenajare a locuintei in culori de primavara
Description
Cum aduci primavara in locuinta : idei de amenajare pentru fiecare incapere
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți