Amenajări de interior

Serviciu nou de amenajare de la Elvila – mobilierul la comandă

Când vine vorba despre amenajarea locuinței dincolo de preferințele fiecăruia și dorința de a ține pasul cu tendințele în vogă în materie de mobilare ambientală, primează şi nevoia de încadrare în spaţiul locuibil de care dispune fiecare. De aici, necesitatea realizării unor piese de mobilier la comandă, care să fie executate întocmai după anumite dimensiuni. În acest scop, începând din această primavară, Elvila vă pune la dispoziţie servicii complete de consultanţă, măsurători, producţie şi montaj pentru mobilier personalizat. Obiectivul nostru este de a vă oferi produse de calitate personalizate într-un un raport optim calitate-preţ, precum şi dezvoltarea unei bune cooperări atât cu zona de retail, cât şi cu profesioniştii (arhitecţi, designeri, dezvoltatori imobiliari).
Paleta de spaţii care pot fi mobilate cu ajutorul pieselor pe care vi le punem la dispozitie include, în afară de interioare ale locuințelor personale, spații publice precum hoteluri, birouri, săli de şedinţe, tribunale, cabinete notariale.
Avem grijă ca materialele folosite în realizarea pieselor la comandă să fie de calitate: lemn masiv, pal furniruit, pal melaminat, MDF plastifiat, vopsit, mat sau lucios, prezente într-o varietate de finisaje: nuc, mahon, stejar, cireş, alb sau crem.
Pentru clienţii noştri oferim şi posibilitatea achiziţionării la preturi avantajoase de electrocasnice de la producători celebri precum ARTIC, BEKO sau TEKA.
Astfel, dacă este să ne referim la segmentul horeca ne adresăm în primul rand proprietarilor de hoteluri, pentru ale căror business-uri executăm paturi la comandă, fotolii sau bucătării la comandă. De asemenea, mobilarea pensiunilor, a restaurantelor, a motelurilor intră în egală măsură în targetul nostru.

Dacă vă aflați în situaţia de a mobila diverse încăperi din locuinţa personală vă venim în întampinare cu sugestii de amenajare precum în exemplele de mai jos:

În ceea ce privește spațiile frecventate de publicul larg, executǎm receptii la comandă, fie pentru baruri, farmacii ori pentru diverse alte spaţii destinate organizării de evenimente.

Ne puteţi avea în vedere de asemenea când va fi nevoie să amenajati diverse sali de lucru la comandă, fie cǎ vorbim de mobilier pentru biblioteci, tribunale, săli de conferinţe (pentru aceste locaţii executǎm mese, scaune, mǎşti de calorifere, pupitre, mese de consiliu).

Nu în ultimul rând, interioarele de locuinte pot fi amenajate în funcţie de preferinţele dumneavoastrǎ fie cǎ sunt spaţii destinate lucrului, cabinete, biblioteci, mese, scaune, dulapuri, pereţi desparţitori, mǎşti radiatoare, lambriuri pereţi).

 

(Visited 2.000 times, 1 visits today)
Summary
   Serviciu nou de amenajare de la Elvila - mobilierul la comandă
Article Name
Serviciu nou de amenajare de la Elvila - mobilierul la comandă
Description
Personalizarea ambientului cu ajutorul mobilei la comanda de la Elvila
Author
Publisher Name
Elvila
Publisher Logo

S-ar putea să îți placă și

Nu există comentarii

Răspundeți