Agenda de vineri

  Saltelele Relaxa Original – produse-emblemă din portofoliul Elvila ale unui brand cu tradiţie

  saltea de calitate

  Parafrazând un vechi proverb care spune că omul doarme după cum îşi aşterne, noi am spune că omul doarme în functie de salteaua pe care şi-o alege. Altfel spus, pe cât de confortabilă este acesta, pe atât de odihnitor va fi somnul. În acest sens, saltelele Relaxa sunt partenerul ideal pentru oricine iubeşte somnul de calitate, ele remarcându-se în principal datorită confortului resimţit la utilizare. Fabricate pe structură cu arcuri bitronconice, unele având în componenţă şi placa de memorie, saltelele Relaxa ocupă o pondere foarte importantă în producţia proprie Elvila, încă de la înfiinţarea companiei. Realizate în fabrica omonimă de la Mizil saltelele Relaxa sunt exponentele unui brand-ul 100% romanesc, sinonim cu tradiţia şi calitatea, de care te poţi bucura atât dacă le achiziţionezi separat, cât şi încorporate în paturi sau canapele Elvila. Majoritatea covârşitoare sunt clasice, drepte, însă propunem publicului şi modele inovative, precum cele rotunde. În ceea ce priveşte dimensiunile, producem atât saltele care se potrivesc măsurilor cel mai des întâlnite ale paturilor, cât şi saltele atipice. Ele se curăţă uşor fie prin ştergere, fie prin aspirare şi, dacă sunt întreţinute cu grijă, pot avea o durată de viaţă care poate ajunge şi la 10 ani.

  Aşadar, dacă eşti în căutarea unei saltele 100% autentice, în care să nu investeşti prea mult, dar de care să te bucuri, te invităm să analizezi câteva dintre modelele cele mai reprezentative marca Relaxa Original:

  Continuă să citești

 • camera tineret moderna
  Agenda de vineri

  Camere de tineret în colecţia Elvila

  Dacă eşti părinte ştim că, pentru tine, una dintre cele mai importante camere din locuinţă o reprezintă cea a copilului. Pe ea ţi-o doreşti viu colorată, spaţioasă, cu piese de mobilier…